Стойчо Стоев запазва титулярите за полуфинала с Лудогорец

Спорт

24-04-2015, 11:20

Снимка:

LAP.bg

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Легенда на Левски: Купата е "синя"

Треньорът на "сините" притеснен от тежкия терен в Дупница

Треньорът на Левски Стойчо Стоев ще запази голяма част от титулярните си футболисти в двубоя с Марек в събота за реванша с Лудогорец в сряда.
 
„Идеята ми е не да съхранявам силите на футболистите, защото са уморени, а по-скоро се притеснявам от ужасния терен в на „Бончук". В Дупница се играе много тежко и е нормално да вземем мерки", коментира Стоев пред „Меридиан Мач".

„Настроението в отбора е нормално. Всички искат да се представят добре, въпреки проблемите. Старая се да ги накарам да гледат сега към Марек, а едва след това да обърнем поглед към Лудогорец", продължи „синият" треньор.

Той все пак коментира предстоящия полуфинал за Купата на България идната седмица, в който шампионите от Разград ще гостуват на „Герена".

„Не се притеснявам от нищо. В момента обстановката е спокойна. В дните преди мача обаче смятам, че най-важно ще бъде да овладеем емоциите. Искаше ми се да играем в първата шестица и съответно да имаме доста големи мачове под напрежение. За съжаление обаче, това не се случи и сега ще трябва да се справим с еуфорията, защото емоциите и прегоряването е твърде лош съветник", коментира още треньорът на „сините".

Треньорът на Левски Стойчо Стоев даде да се разбере, че вече не му се говори по темата пари.

„Разбирам интереса, но за това трябва да питате шефовете. Обърнете се към Иво Тонев, към Георги Иванов. Аз все пак отговарям за спортно-техническите неща в клуба, а не за финансиране", коментира Стоев.

„Уморих се да обяснявам за играчите. Ние вече сме свикнали да работим в тази обстановка. Все пак, тези проблеми не са от вчера или днес. Те са от месеци. Продължаваме да се надяваме, че нещата ще се оправят. На този етап обаче раздвижване по въпроса няма", разкри още специалистът.