В Ловеч ЦСКА ще решава психологически проблем

Един гол за "армейците" ще отпуши ново настроение

На ЦСКА предстои тежко гостуване в Ловеч на Литекс. Тежко няма как да е за името ЦСКА. Проблемът при играчите е чисто психологически. Един гол ще отпуши ново настроение в отбора.

Това го казаха и легендата на "червените" Аспарух Никодимов, и игралият в началото на века на "Армията" Велизар Димитров.

И в загубения мач с Локо(Сф) на "Армията" с 0:1 се видя, че "армейците" имат желание да променят негативната серия. Особено през първото полувреме. Но нямаха шанс през първото полувреме, а през второто не им стигнаха физически сили.

Но ако играчите успеят да пречупят в себе си минорното настроение и се вдигнат психологически, може да се очаква най-после успех в Ловеч.

Да не забравяме как в първия крът на есенния сезон, когато отборът на ЦСКА бе събиран отвсякъде, никой не очакваше успех. Но рикошет след удар на Маркиньос донесе победното 1:0.

Във футбола има и щастливи моменти. Сега, освен желание да се преборят с психиката си, "червените" футболисти могат да се възползват отново от някой такъв момент.

Когато се излиза от такава игрова криза може да се тръгне и с щастлива победа...