Аниете: Бъдещето ми не зависи от мача с Лудогорец

Спорт

24-04-2015, 14:01

Снимка:

LAP.bg

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рецитал на Аниете и "син" разгром срещу Локо (Пд)

Испанецът получи наградата за най-добър футболист на 26-ия кръг

Испанското острие на Левски Антонио Аниете получи наградата за най-добър играч на 26-ия кръг в "А" група. В него Аниете вкара три гола във вратата на Локомотив (Пловдив) и с тях заслужи приза. На пресконференцията по награждаването той говори и за очакванията си до края на сезона и разбира се предстоящия реванш от полуфиналите за Купата на България срещу Лудогорец.

"Очаквам да изиграем хубав мач пред пълен стадион срещу Лудогорец. Не съм изморен, няма напрежение. Лично аз съм много мотивиран, за да играя. Преди всичко ние, футболистите, сме спокойни и поддържаме добри отношения. Не само помежду ни, но и със спортно-техническо ръководство. Очевидно е, че не може мотивацията в първата и втората шестица да е еднаква, но ние сме Левски и трябва да показваме нашето лице на футболния терен във всеки мач. Където и да играем.

Мачът срещу Лудогорец не зависи по никакъв начин за бъдещето ми в Левски. Аз се гордея от това, че към мен има интерес, но в момента тези неща нито ме интересуват, нито ще ги коментирам.

Искам да благодаря на всички, които допринесоха за наградата ми за футболист на 26-ия кръг. Предвид факта, че съм избран от треньорите на противникови отбори, това е ценно признание. Моите съотборници и привържениците на Левски допринесоха за него", коментира Аниете, който получи гласовете на 12 от 22-ата треньори на професионални отбори в България.