Черен петък в столицата

Крими

24-04-2015, 15:00

Снимка:

БЛИЦ

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Жена се хвърли от шестия етаж, банкер почина в тоалетната на банката, пожар избухна в „Хиподрума”

Поредица от трагични инциденти се случиха в столицата днес. Жена се е хвърлила от 6-ия етаж на блок 367 в Младост 3. Сигналът е подаден в 11.35 часа, съобщиха от полицията пред БЛИЦ. Синът на 64-годишната С.С. е бил в апартамента по същото време. Жената е починала на място.Полицията разследва причините за инцидента.

Поредицата от черни събития в столицата днес не спира до тук. Служител на банка умря в тоалетната. От свои източници БЛИЦ научи, че инцидентът е станал по обед в централен клон на ул. "Славянска" 2 в София. Човекът говорил със служителка, след което отишъл до WC-то, но не се върнал. Когато отишли да го търсят, заварили вратата заключена, а от вътре не последвал отговор.Наложило са служители да разбият вратата. Мъжът вече бил починал. Все още не е ясно каква е причината за смъртта, но най-вероятно служителят на банката е получил сърдечен удар.

В ранния следобед пък пожар избухна в блока на журналиста Владо Береану. Горял е апартамент във вход Г на блок 24 в "Хиподрума". В момента на мястото има две пожарни, които се борят с огнената стихия, както и полиция.Има информация, че жена е в опасност, но до момента тя не е потвърдена.