25 - 26 април: Ексцентрични удоволствия

Хороскоп

25-04-2015, 12:16

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

20 - 26 април : Ползотворните вложения

Слънце в Телец, Луна в Рак - Лъв. Астрологична прогноза за уикенда

Уикенда ще започне спокойно, дори сънливо, но пък ще ни даде достатъчно време за да изчистим някои семейни и битови въпроси, без да се чувстваме притиснати от времето. Едва в късния следобед на съботният ден, с преминаването на Луната в слънчевото царство на Лъва, ще се пробудим за активно взаимодействие с околния свят. При това с вдъхновение и въодушевление, създаващо усещане за празник.
 
На богато разнообразие от позитивни възможности ще се радваме както в събота вечер, така и през целия неделен ден. Онези които имат нужда да подредят и структурират живота си ще намерят необходимите условия за това. Като цяло установяването на разумен порядък ще бъде водещ принцип в мотивацията ни независимо дали приоритетите ни са насочени към чувствената сфера на взаимоотношенията, интересите или личните амбиции, или цялостното устройство на живота. За да можем успешно да ръководим този процес обаче, ще трябва да проявим и разумни дози самодисциплина и самоконтрол. Възможно е желанията и емоционалните ни потребности да се окажат не дотам съобразени с обективните социални и материални условия. Бъдете разумни  и се простирайте според възможностите си.
 
Социалния и културния живот ще бъдат източник на радост и вдъхновение през почивните дни. Позволете си повече свобода и непринуденост в общуването и не се страхувайте да излезете извън обичайното си обкръжение. Хармоничния обмен между Венера и Уран ни дава възможност за необичайни преживявания. Щипка ексцентричност в установения ред в ежедневието със сигурност ще се отрази добре на всички. Нестандартната обстановка ще осигурява и условия за възникването на уникални идеи, които в последствие могат да се окажат изключително полезни. Затова не се заседявайте у дома. Този уикенд е предназначен за празници и развлечения, които ще ни заредят с мощна доза добро настроение и позитивизъм. И не забравяйте че настоящия период осигурява прекрасни условия за проява на инициативи и въплъщаване на плановете ни в реалността, а в неделя Луната преминава във втората си, най-благоприятна за стартиране на делата ни фаза.

Здраве, хранене и красота
Периодът е подходящ както за укрепващи по отношение на здравето и психиката дейности, така и за освобождаване от вредните навици и нагласи, които обичайно застрашават здравето. Приятни и полезни ще бъдат разходките сред природата, както и спортуването на открито. Най-важно от всичко обаче е да успеем да привлечем любовта и радостта в живота си и да ги използваме като средство за профилактика. Билковите отвари и смеси, приготвени и приети сега, имат изключително благотворно влияние върху организма. Благоприятни са всякакви козметични процедури с еднократен характер, но подмладяващите грижи ще имат забележителен и траен ефект. Подгответе кожата като отстраните мъртвите клетки с пилинг или скраб за да може тя да поеме пълноценно козметичните средства.