Мариян Огнянов: Разбрах, че Ботев е голям клуб, от интернет

Спорт

26-04-2015, 11:36

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Левски пробва да си върне Мариян Огнянов

Халфът доволен от живота в Пловдив

Един от любимците на бултрасите Мариян Огнянов разказа интересни неща за живота си в Пловдив и усещането да е част от Ботев.

„Аз и моето семейство се чувстваме отлично в Пловдив. Вече доста време сме тук. Това е градът, които най-добре ни пасва. По-малък е от София, но има всичко. Миналата година се преместихме в един комплекс до „Мол Пловдив", където се чувстваме много добре. Районът е перфектен, близо е до Гребната база. Комплексът е затворен тип, което е много подходящо за малкия ни, 7-годишен син. Когато не е на градина, по цял ден е в двора, а ние си го гледаме от терасата - няма къде да избяга", разказва халфът.

През 2011 г. футболистът преживя сериозен инцидент, но твърди, че вече е преодолял слабостите си и се е променил като човек. Катастрофа в нетрезво състояние го извади за известно време от футбола, а в предишния му отбор Левски за наказание го пратиха при юношите.

„Чаках някакво развитие, бях в ужасно труден период. Неприятен инцидент, трагичен момент, моя слабост, която вече съм преодолял. Но благодарение на нея се стигна до това да дойда тук", споделя Мариян пред plovdivderbi.com.

„Мениджърът ми тогава Боби Божинов разговарял с Радуканов, който е проявил желание да ме вземе. Не съм мислил много, все пак стоях без отбор, синът ми беше на 2-3 години, не виждах някаква алтернатива и пристигнах. Нещата се развиха бързо -за 4-5 дни. Поразрових се в интернет да прочета повече за Ботев - голям клуб с богата история. Много се радвам, че предприех тази стъпка и нещата потръгнаха", спомня си Огнянов.