Лечков: Не мога да помогна с лиценза на ЦСКА

Вицепрезидентът на БФС не е търсен от "червените"

Преди малко повече от година ЦСКА обяви, че Йордан Лечков ще защитава интересите на клуба в Изпълкома. Оттогава насетне повече за сътрудничеството между Лечков и армейците не се чу. В последните седмици настъпиха тежки времена за ЦСКА и е много вероятно в тази ситуация клубът да не получи лиценз и дори и да се класира за евротурнирите, най-вероятно няма да има правото да участва в тях. В тази връзка Лечков бе потърсен за коментар от „Тема Спорт” около ситуацията в ЦСКА.

"Аз защитавам интересите на клуба, когато има такива интереси и когато съм потърсен за съдействие. Досега не са ми звънели от ЦСКА. Лично не мога да помогна с лиценза. Има си комисия, тя решава какво да се прави. Не ми е във възможностите да се намеся и да им кажа: "Дайте лиценз на ЦСКА", заяви Лечков. 

Той коментира и ситуацията около неговия племенник Иван Стоянов, оказал се единственият футболист на „армейците”, който не получи заплата в началото на тази седмица, когато останалите играчи взеха месечните си възнаграждения. 

"Щом се пише такова нещо в медиите, значи е вярно. Но не мога нищо повече да кажа по темата", лаконичен бе бившият кмет на Сливен. Лечков ще се кандидатира отново за поста на изборите в края на октомври.