Търсиш верен приятел? Осинови си куче от приюта

Животът

26-04-2015, 14:43

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Burgasutre.bg

Всичко от Автора

В Морската градина до Пантеона днес

Кучетата от Общинския приют в Бургас отново зоват "Ще те обичам – само ме вземи". Поредната осиновителна кампания за четириногите организират от Община Бургас и СНЦ "Спаси приятел". Инициативата ще продължи днес до 17,00 ч. на традиционното място – в Морската градина до Пантеона.

През целия ден бургазлии ще имат възможността да се запознаят с част от обитателите, както и да ги разходят. По този начин те ще могат да се сближат и да намерят по-лесно своя нов домашен любимец, съобщава Topnovini.bg.

Кучетата от приюта са социализирани, дружелюбни, всеотдайни и готови да приемат своите нови осиновители. Четириногите са жадни за внимание, а всяка среща с доброволец за тях е изключително преживяване, категорични са организаторите.

Осиновителната кампания "Ще те обичам – само ме вземи" се организира за четвърта поредна година. Благодарение на нея десетки кучета намериха дом и стопани. Очаква се инициативата да се проведе и на 17 май. Желаещите да се запознаят с обитателите на Общинския приют могат да го направят и на място. Той се намира в местността Пода. Там кучетата чакат своите кандидат-стопани през цялото време. Приютът е отворен и за доброволци, които да нахранят, да разходят и да се грижат за четириного.