Вин Дизел разкри датата на премиерата на „Бързи и яростни 8”

Историята продължава през 2017-та година

Седмици след премиерата на Fast and Furious 7 (Бързи и яростни 7) вече знаем кога поредното продължение на популярното заглавие ще направи премиерата си в кината.

Новината дойде директно от Вин Дизел. По време на изложението Universal Pictures CinemaCon той обяви, че героят му Дом Торето и компания се завръщат на 14 април 2017 г. 

"Ще направим най-добрия филм, който сте гледали някога", се закани актьорът и благодари на всички за подкрепата до излизането на Furious 7.

За само три седмици филмът спечели рекордните над един милиард долара в световния бокс офис. Срещу продължението му пък ще се изправят sci-fi адаптацията на Ghost in the Shell, както и неозаглавена филм за едно от чудовищата на Universal.

Все още не се знае кой ще е режисьор на филма, тъй като Джеймс Уан е зает със снимките на The Conjuring 2 и вероятно ще работи и по филма на DC Comics - Aquaman (Аквамен). 

Според Вин Дизел, Fast and Furious 8 вероятно ще заведе Семейството на Източния бряг на САЩ - в Ню Йорк, където героите ще се изправят срещу нов голям враг.