В Локо (Пд) доиграват сезона без заплати

Спорт

27-04-2015, 10:44

Снимка:

LAP.bg

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фенове на Локо Пд нахлуха на терена след загубата от Черно море

"Черно-белите" футболисти за последно са вземали пари за януари

В Локомотив (Пд) почти със сигурност ще доиграят сезона, без да получат заработените си заплати, съобщава „7 дни спорт“.

Това е намекнато на футболистите преди няколко седмици. От „Лаута“ изтече информация, че съществуват шансове ръководството все пак да успее да изчисти остатъка от възнагражденията за месец януари. За последно играчите получиха по около половин заплата за първия месец от годината. Тогава „черно-бялата" общност събра средства, с които да извърши частичното плащане. Към момента ръководството на клуба дължи по още две заплати и половина на подопечните си - половинката за януари и целите възнаграждения за февруари и март. След две седмици идва падежът и за тези за април.

Играчите ще стиснат зъби до края на сезона и както писахме, ако няма светлина в тунела за финансовото стабилизиране на клуба, повечето от тях ще потърсят спасение в други отбори. Договорите на играчите изтичат след края на първенството, а според запознати към момента не са водени преговори за преподписване на контрактите с нито един от възпитаниците на Колев.