28 април : Ефекта на рутината

Хороскоп

27-04-2015, 21:40

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Телец, Луна в Дева. Астрологична картина на деня

Вторник определено ще бъде ден, който ще ни напомни, че животът на е само празник, а поетите отговорности и задължения трябва да се изпълняват. В първата половина на деня необходимостта да се вземат под внимание множество подробности, както и неблагодарната и непораждаща вдъхновение работа по рутинни дела, може да предизвика раздразнение или най-малкото досада, поради ограничаващия натиск на обстоятелствата. След като успете да се справите с тях обаче с изненада ще установите, че не само ви е станало по-леко на душата, но и сте успели някак си да акумулирате сили и дори желание за по-прагматични дела. В такъв случай предложете помощта си на другите - това ще ви помогне да се почувствате още по-добре, пък и да се зарадвате ако не на щедра отплата, то поне на благодарност.
 
Във вечерните часове ще се изостри както интуицията ни, така и творческите ни способности, но за разлика от други подобни случаи, сега следва да ги използваме за да проявим организаторските си способности, най-вече по въпроси, касаещи материалните аспекти на битието. Например да разпознаем незабелязана от околните възможност за допълнителни доходи или случайно да попаднем на вещ, от която наистина се нуждаем. Неудачен ще се окаже само избора на техника. С далеч по-голяма лекота ще можем да решим и онези битови въпроси, които се нуждаят от обсъждане с останалите членове на семейството, приятели и роднини.

Работа и бизнес
Денят е неблагоприятен за решаване на формални въпроси, общуване и молби към официални инстанции и представители на държавната администрация, както и за оформянето на отчетни документи. С изключение на описаните случаи, работният ден би следвало премине активно, в изпълнение на обичайните задължения. На стремителен растеж едва ли можем да разчитаме, но с рутинните си дела ще можем да се справим без особени затруднения. В следобедните часове успешно ще протичат дейности, касаещи имущество, крупни, дългосрочни вложения и мероприятия, касаещи реорганизация на текущата дейност. Въздържайте се обаче от случайни и не добре обмислени финансови операции, особено с хора и организации които не са заслужили доверието ви.

Здраве, хранене и красота
Като цяло денят има висок енергиен потенциал, но ако почувствате апатия и умора не надценявайте организма си и му осигурете пълноценна почивка. С успех можете да използвате шестото си чувство и да му позволите да ви насочи към онова, от което се нуждаят тялото, кожата, косата и душата.
 
Процедурите и козметичните средства, които използвате през този ден трябва да са неагресивни и съвсем прости. Уместно е да се ограничите до ароматерапия и водни процедури с успокояващо и релаксиращо действие. Използването на подмладяващи и подхранващи средства ще има незабележим,
 но дългосрочен ефект. Кожата на краката се нуждае от специални грижи.