При Любо Пенев съдиите няма да се подиграват с ЦСКА

В три ситуации срещу Николич "армейците" бяха пладнешки ощетени

Любо Пенев отново в ЦСКА. Пак като треньор. Всъщност може ли да се каже за юноша на "армейците", че отново се връща на "Армията"?

Където и да ходи, Любо винаги е бил част от любимия си ЦСКА. Галин Иванов и Владо Манчев, които също обичат ЦСКА, се опитват да дадат всичко от себе си в последните четири кръга, но явно наследството от предишното ръководство трудно се чисти.

А и съдиите хванаха един ЦСКА в тежка психологическа криза и си свирят както искат. Три са фрапантните примери, откакто треньори са Галин Иванов и Владо Манчев.

Най-напред в Разград, при 0:0, Моци с кунг-фу удар заби бутонките в гърдите на Николич, но не само не бе изгонен, ами не получи и жълт картон. После съдията Георги Йорданов се извини и си призна, че е трябвало да отстрани румънеца. След дъжд качулка, както се казва!

На мача с Локо (Сф) на "Армията" отново се получи ситуация с Николич. В наказателното поле на "железничарите" бившият "армейски" защитник Александър Бранеков с бодичек събори Николич. Никакъв сигнал!

В Ловеч при 1:0 за домакините отново Николич бе замесен в положение за ЦСКА. Вкара гол, но му бе отменен заради несъществуваща засада!

Реферите явно хванаха ЦСКА в съвсем беззащитна ситуация и си правят каквото искат.

Ако наистина Любо Пенев се завърне, би трябвало още на мача в Стара Загора съдиите да му имат малко повече уважение и да свирят това, което се получава на терена като ситуации. Не повече.

От тази гледна точка на първо време се очаква при Любо съдиите да не се подиграват с ЦСКА. Другото е ясно. Докрая на сезона ЦСКА спешно да излезе от тежкото психологическо състояние по отношение на финансите и в спортно-технически аспект. И през лятото, с нов състав, да търси отново традиционните си шампионски амбиции.