Левски предупреди за измамници

Появили са се фалшиви дарителски кампании

Появили са се измамници, възползващи се желаещите да направят дарение за футболния клуб Левски. За това информираха от ръководството на "сините" чрез официалния си сайт. От Левски са категорични, че дарителската кампания е само една - "Левски е твой" и призова своите фенове да не се подлъгват искащите да направят печалба за сметка на "синята" любов.

Ето и какво информираха от клуба:

Уважаеми фенове, поради зачестилите сигнали за провеждащи се кампании за подпомагане на ПФК Левски чрез смс-и или под друга форма, искаме да ви уведомим, че единственият начин за подкрепа е чрез дарения по организираната от клуба кампания „Левски е твой”.

Дарение в полза на „ПФК Левски” АД можете да внесете в касата на „ПФК Левски“АД, в офиса на дружеството на адрес: гр. София 1517, ул. „Тодорини кукли“№ 47 административна сграда, ет.1, всеки работен ден от 10.00 ч. до 18.00 ч. На всеки ще бъде издаден съответен документ, удостоверяващ направеното от него дарение.

Или чрез банков превод в следната банкова сметка:

                Банка: БАНКА ДСК“ЕАД

                BIC: STSABGSF

                IBAN: BG06STSA93000021964080

                Бенефициент: „ПФК Левски“АД

Моля, в платежното нареждане да посочите трите си имена и ЕГН, а като основание: „ДАРЕНИЕ“. Сумата трябва да постъпи в сметката на клуба в лева, като разходите по превода са изцяло за Ваша сметка.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА! САМО ЛЕВСКИ!