Феновете изкараха нова солена глоба на ЦСКА

Локо (Пд) се размина с предупреждение

ЦСКА отново отнесе сериозна парична санкция заради феновете си. Това става след гостуването Литекс, а поради различни причини "червените" трябва да платят 4000 лева глоба плюс, че трябва да заплатят и щетите на стадиона в Ловеч.

Следващият мач на "червените" е с Берое, които пък очаквано ще бъдат без треньора си Петър Хубчев, който е наказан след червения картон, който получи на срещата с Лудогорец.

Локомотив (Пловдив) пък се размина само с предупреждение за лишаване от домакинство, след като "черно-бели" фенове нахлуха на терена по време на последния мач с Черно море.

Ето и всички решения, които баха взети на днешното заседание на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз:

 

27-ми кръг“А” група

 

 

С предупреждения –

18 състезатели

 

 

 

Със спиране от състезателни права

ССП

лв.

Янко Петров Сандански

ПФК „Локомотив” Пловдив

2

1000

Борис Петров Галчев

ПФК „ЦСКА” София

1

1500

ПО ДОКЛАД

            За навлизане на публика, на основание чл.37, ал.1, т.1, б.В и във връзка с чл.6 ДК наказва ПФК „Локомотив” Пловдив с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 1000 лв.

            За оспорване на съдийско решение, на основаниечл.34, ал.1, т.3 ДК наказва Петър Кънчев Хубчев – ст.треньор на ПФК "Берое"Стара Загора с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 500 лв. 

            За самоволно навлизане на терена, на основание чл.34, ал.1, т.5 ДК наказва Тихомир Тенев – домакин на ПФК "Берое"Стара Загора с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и във връзка с ал.2 глоба в размер на 250 лв. 

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ПФК"ЦСКА" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А–предложение 2 от ДП - ДК наказва ПФК"ЦСКА"София симуществена санкция в размер на 2000лева.

ДК задължава ПФК „ЦСКА” гр. София да възстанови щетите на „Градски стадион” гр. Литекс съобразно чл.38, ал.1 от ДП.

 

25-ти кръг“Б” група

 

 

 

С предупреждения –

   20 състезатели

 

 

 

Със спиране от състезателни права

ССП

лв.

Диян Северинов Хаджиев

ФК „Созопол”Созопол

1

75

Любомир Костадинов Гуцев

ПФК „Септември” Симитли

2

60

Костадин Христов Марков

ПФК „Септември” Симитли

1

75

Радослав Любенов Митревски

ПФК „Септември” Симитли

1

75

Атанас Николаев Димитров

ПФК „Локомотив” ГО

1

75

Ивайло Румянов Михайлов

ПФК „Локомотив” ГО

1

75

Мирослав Любомиров Иванов

ПФК „Локомотив” ГО

1

75

Антонии Ивов Балъков

ПФК „Локомотив” ГО

1

325

Александър Кирилов Башлиев

ОФК „Пирин” Благоевград

1

375

Атанас Петров Илиев

ПФК „Добруджа” Добрич

1

325

ПО ДОКЛАД

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ФК"Созопол" гр. Созопол с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За оспорване на съдийско решение, на основаниечл.34, ал.1, т.3 ДК наказва Димитър Иванов Соколов – ст.треньор на ПФК "Пирин"Разлог с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 125 лв.