Добро утро, София!

Животът

29-04-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Не Ви ли идва да затанцувате от щастие?

Ето, че краят на работната седмица се вижда. Все пак остана само един работен ден. Не Ви ли идва да затанцувате от щастие? На нас – да, но също така и на ЮНЕСКО, защото от 1982 организацията е обявила днешния 29 април за Международен ден на танца. Тъй че дали ще изтанцуват едно пламенно танго или ще тропнете някоя ръченица, то важното е да имате настроение. А ако се чудите по какъв повод да излезете в някое заведение, където също може да разчупите снага, то потърсете някои познат с името Пенчо, Пенка, Пеньо или Пенко, защото те днес имат имен ден. А ако самите Вие сте от празнуващите – честито!

И не че искаме да Ви развалим празничното настроение, но имайте едно наум със страстите, защото ако решите да ги охладите (буквално) може и да Ви е трудно, тъй като голяма част от столицата ще остане без вода днес. И като че ли това не стига, ами от ЧЕЗ ще дръпнат шалтера на 17 района – дано един от тях да е вашата месторабота.

Но нека не изпадаме в мрачно настроение – достатъчно е, че времето ще бъде именно такова. Пригответе се за много облаци в сряда. Хубавата новина поне е, че градусите ще останат подобни на вчерашните.

Е, с или без вода и ток, с или без облаци, то едно е важно – да не губите доброто настроение. Екипът на Sofiautre Ви пожелава усмихната и ползотворна сряда!