Левски получи подкрепа от кабелен оператор

Баскетболният тим на "сините" ще бъде споносриран от blizoo

Blizoo, най-големият кабелен оператор в страната, подкрепя Баскетболен клуб Левски. Това стана ясно на официалната пресконференция по повод партньорството между оператора и един от най-титулуваните баскетболни тимове в България. Финансовата подкрепа към Левски е първата стъпка от започващата дългосрочна инициатива на blizoo, насочена към развитието на спорта в страната.

Като част от това сътрудничество, логото на оператора ще бъде поставено на екипите на тима. Освен чрез основната финансова подкрепа, клубът ще може да бъде подпомогнат и от своите фенове. В рамките на партньорството започва съвместна промоционална кампания, в която blizoo ще дарява на Левски по две месечни такси от всеки продаден продукт от серията с кауза – „Нет 25", пакет цифрова телевизия „Екстра“, двоен пакет „Смарт Спорт“, троен пакет „Екстра Спорт“.

На пресконференцията в зала Универсиада днес присъстваха Валентин Кунторов, Директор Продажби в blizoo, както и старши треньорът на Левски – Константин Папазов. Двамата представиха бъдещите цели за развитие на клуба и детайли от партньорството.

blizoo се стреми да подпомага значими каузи и проекти, като нашето ново начинание е в подкрепа на спорта в страната.Баскетболен клуб Левски е магнетичен отбор, шампион на България от миналата година, с вярна публика, която заслужава да гледа баскетбол на високо ниво. Вярваме, че с подкрепата на клуба ще повишим и конкуренцията в родния баскетбол, с което ще спечелят всички – както самият спорт, така и зрителите“ – коментира Валентин Кунторов.

Благодаря от името на Левски на blizoo за оказаната подкрепа към отбора в този труден момент. За българския спорт е нужно да получава такава подкрепа от бизнеса, за да може да се развиваме, да радваме феновете и да постигаме успехи на европейско ниво", добави Константин Папазов.