Одит показа близо 23 млн лева дълг на ЦСКА

Спорт

29-04-2015, 12:27

Снимка:

LAP.bg

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цирк в ЦСКА! Управителният съвет скочи на собствениците

Твърденията на Лупи,че го е намалявал се оказват неверни

Станаха ясни данните от одита на ЦСКА за миналата 2014 година, който е заверен от лицензирания одитор Георги Георгиев. Според документите, публикувани от вестник "24 часа", дълговете на "червените" са в размер на 22.867 млн. лв.

Оказва се,че това е увеличение в размер на близо 3 млн. лв. в сравнение с 2013 г. и не съответства с твърденията на бившия собственик Александър Томов, че е намалявал задълженията на клуба през последните 12 месеца. За 2013 г. дълговете са били в размер на 19.899 млн. лв.

От одита стават ясни и имената на някои от хората и институциите, на които се дължат пари. Сред тях е неизвестната в публичното пространство Деница Георгиева, за която не е ясно кога е работила на "Армията".

Пари имат да получават "Топлофикация - София", "Пътна сигнализация", която постави знаците, указващи пътя към стадиона и др. Дължат се пари и на фирма, която е внасяла стоки от Китай, но без да се уточнява какви са те.

Сред физическите лица, които имат да получават пари, са още Николай Ишков, Килиън Шеридън, бившият шеф Георги Павлов, който се е водил и кондиционен треньор и др. Дължат се пари на хотели, туроператорски фирми за самолетни билети и други.