Добро утро, София!

Животът

30-04-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Ура, работната седмица приключи

Добро утро в последния работен ден за тази седмица! Да, не е петък, но точно тук е хубавата новина. Четвъртък е, а утре не е работен ден. Ето, че ще имаме цели три дни за почивка.

Ако сте нетърпеливи да започнете с релакса и празниците, то ще Ви предоставим поводи за празнуване още днес. Без значение дали имате деца или детето във Вас е вечно живо, то – честит празник. Днес е Ден на детето. Е, вярно – чак в Мексико, но нека заимстваме някой и друг празник.

Имаме по една новина за нежния и силния пол. Скъпи дами, новината за Вас е положителна, защото днес всички вие спокойно може да отбележите Националния празник на Кралицата (той се чества в Нидерландия, но не казвайте на мъжа си). Ако приемем, че новината за дамите е положителна, то за мъжете не толкова. Всички сме свикнали с мисълта, че именно господата са вечно влюбени в автомобилите си, затова трябва да Ви предупредим, че от днес столичните полицаи погват автомобилите с „Тъмните стъкла”.

Стъклата тъмни, стаите също. Явно това мото е движещо за днешния ден от ЧЕЗ, защото планират да оставят 18 квартала на тъмно.

От „Софийска вода” са малко по-благосклонни, но за сметка на това три столична квартала ще остават без вода.

Но колкото и отрицателни новини да Ви съобщим (ако липсата на ток и вода за Вас е отрицателна новина), то положителните са в пъти повече. Ето конкретни примери:

1 – Четвъртък е!

2 – Последен работен ден за седмицата!

3 – Задават се три почивни дни!

4 - Чака ни топъл четвъртък!

Е, дано сме успели да Ви предоставим достатъчно информация, при това положителна. Важното обаче е да бъдете усмихнати и в днешния ден. Екипът на Sofiautre Ви желае ползотворен и успешен четвъртък!