Изгоненият Гикиевич оптимист: Всичко ще бъде, както преди

Полякът явно вярва, че може и да остане в Левски

Лукаш Гикиевич явно е оптимист и се надява, че може да продължи да играе в Левски. Треньорът Стойчо Стоев категорично заяви, че повече няма да разчита на поляка, а думите му се потвърдиха и от спортния директор Георги Иванов след мача с Лудогорец. Въпреки това нападателят явно се надява, че всичко може да се размине или поне така излиза от негово интервю пред полски медии, цитирано от "7 дни спорт".

"Не искам да коментирам случката, не е толкова голяма, колкото я изкарват. След няколко дни всичко ще се изясни. Всичко ще бъде, както преди" - коментира полякът, който отрече и че е поръчал на агента си да му търси отбор в родината му.

"Това не е истина. Аз нямам личен мениджър, така че не знам откъде се появяват тези информации. Целта ни в Левски е да спечелим Купата и да се класираме за Европа. Имам още една година от договора си тук. Не играя толкова, колкото ми се иска, но все пак за 8 мача вкарах 3 гола и дадох 3 асистенции. В Шльонск също бях в подобна ситуация, но тренирах много и си заслужих титулярното място", каза още Гикиевич.