Търсят курсанти и студенти за академията на МВР

Новините

30-04-2015, 14:12

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Те са за две специалности - "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред" и "Пожарна и аварийна безопасност"

От Бургаската полиция съобщават, че е обявен прием на курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР за учебната 2015 / 2016 година.

Кандидатите за курсанти, живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас за специалностите : Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред r Пожарна и аварийна безопасност.

Следва да подават документи по образец в ОДМВР – Бургас на адрес : гр. Бургас, ул. „Христо Ботев” № 46, в срок от 4 до 22 май, всеки работен ден. Образци на документите се получават от дежурния постови полицай.

Кандидатите за курсанти, живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас за специалността „Гранична полиция”, следва да подават документи по образец в РДГП – Бургас на адрес : гр. Бургас, ул. „Цар Асен І” № 4 в срок до 22.05.2015 год.

В случай, че кандидатите решат паралелно да кандидатстват по специалност „Гранична полиция” и по една или повече от другите специалности, подготвят два комплекта документи, които съответно подават на двете различни места в указаните срокове.

За допълнителна информация сайта на Академията на МВР или на тел. 056 856 421.