Порно вместо руски канали по телевизията в Украйна

Еротични канали ще заемат мястото на забранените руски телевизии

Руските телевизионни канали, чието излъчване бе забранено на територията на Украйна, могат да бъдат заменени с еротични, пише lenta.ru, цитирайки думите на представителя на Националния съвет по въпросите на телевизията и радиото в Украйна Юрий Артеменко.

Според него, неотдавна няколко украински еротични канала се обърнали към Националния съвет с молба да им бъде позволено излъчване. В момента юристите проучват тази възможност.

„Сега нашето юридическо управление изучава съдържанието и извършва мониторинг на тези канали. Ние разбираме, че в сложните за бизнеса условия, когато забраняват руските канали, наличието на нови такива, представлява допълнителни доходи“, отбеляза той.

Еротиката в украинската телевизия ще бъде излъчвана или късно вечер, или с кодиран от операторите сигнал, предаде КРОСС.

Припомняме, че Националният съвет за радио и телевизия на Украйна забрани излъчването на 18 руски канала заради несъответствието им с Европейската конвенция за трансгранична телевизия и с украинското законодателство. Страната прекрати излъчването на Първи канал, „РТР-Планета“, „Россия 24“, НТВ-Мир“ и др.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"