Добро утро, София!

Животът

01-05-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Честит (неработен) Ден на труда

Добро утро в един от най-хубавите петъци! Ще попитате „Защо най-хубав?” – Защото е неработен! Затова честит Ви Ден на труда и на международната работническа солидарност.
Ако този международен празник Ви се струва недостатъчен повод за почерпка, то ето и няколко изцяло български празника. Всички знаем, тезата, че по празниците „софиянци’ потеглят към родните си места. Е, днес столичаните от Първомай и Суворово, и от селата Първомай, Дъбова Махала, Сливовик и Цонево имат празник – тъй че да почерпите.

Ако останете в столицата за почивните дни, то недейте да унивате. За разлика то делничните дни, сега навсякъде ще има вода и ток (явно и на „Софийска вода” и ЧЕЗ също им се почива).

Само строежът на новите отсечки на метрото може да създаде проблеми с налягането в няколко столични квартала, но не дотам, че да няма вода. А за слънчевото Ви настроение ще допринесат и високите температури. Вярно – очакват се краткотрайни валежи, но като цяло месец Май ще започне със слънце.

Почивайте, празнувайте и не забравяйте да се усмихвате! Екипът на Sofiautre Ви желае невероятни почивни дни!Снимка на Деня

Щрихи от Плевен