Младежи засаждат дървета и цветя в различни добрички училища

Мисия Добрич

02-05-2015, 15:56

Снимка:

снимка, azjenata

Автор:

ДобричУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Три „читателски гнезда“ в центъра за Нощта на литературата

Инициативата е част от Европейската седмица на младежта, която стартира от понеделник

Европейска седмица на младежта ще се проведе на територията на Добрич за времето от 4 до 9 май. Тя се организира от Общински младежки център.  На 5 май, във вторник, от 10.30 в малката заседателна зала на общината кметът Детелина Николова ще се срещне с младежи – доброволци. За 7 май, четвъртък, е предвидено засаждане на дръвчета и цветя в различни добрички училища  в  рамките на екокампания. На 8 май в  заседателната зала на общината ще се проведе обществен дебат на тема „Интернет общуването- бягство от реалността” между отбори от СОУ Д.Талев и СОУ Св.Кл.Охридски. На 9 май- Денят на Европа от 16 часа на площад Свобода е заключителния концерт  като част от Кампания „Да създадем ЗАЕДНО България 2020“
Концертът се реализира по проект на община Добрич „Създаване и функциониране на Областен информационен център - Добрич”, финансиран по ОП „Техническа помощ”
По време на концерта е предвидено и официално връчване на Купата на България на състезателите от волейболния отбор пред гражданите на Добрич.