Ето как Распутина възпя Путин с епична ода (ВИДЕО)

Авторът Иля Резник не смята своята песен за „подлизурство” и определя всички думи в текста като искрени

Екстравагантната руска певица Маша Распутина (49) записа хвалебствена песен, посветена на президента Владимир Путин.

Одата се казва "Когато сме заедно." Думите написа Иля Резник, а музиката е на певеца и композитор Кай Метов. Още с появата си в интернет видеото на музикалното венцехваление, събра много коментари.

Голям брой горди руски граждани отбелязват, че въпреки руският президент да е направил много за страната, нито един от лидерите в миналото не е получил такива хвалебствени песни, и не си струва Путин да бъде възвеличаван, чак толкова.

В крайна сметка, общото мнение, е че за подобен култ към личността възпетият трябва да има по-големи дела зад гърба си.

Пред "Московский Комсомолец" Иля Резник разказа историята на одата за Владимир Путин "Когато сме заедно." Според него, страната за първи път има един мъдър държавен глава.

Той не смята своята песен за „подлизурство”  и определя всички думи в текста като искрени.

Според поета, песента не е само за президента, но и за голямата Русия. Авторите на одата за Путин, не очаквали никакви похвали или облаги след създаването й.

Руското барби Маша Распутина обясни, че тази песен е написана и изпята в подкрепа на президента Владимир Владимирович. В допълнение обясни че, творбата е посветена на всички патриоти в страната.

Песента получи своята премиера на голям концерт, но тогава, никой не й обърна внимание.

Малко по-късно в Youtube канала си Распутина пусна видео към песента, но и то няма кой знае какъв успех. За три месеца клипчето е гледано по-малко от 300 хиляди пъти, което е нищожна цифра за 146 милионна Русия.

В крайна сметка наскоро се разшумя около творбата и на авторите им се наложи да обясняват пред пресата причините за подмазването.