Театър във вторник вечер? Защо не!

Няколко интересни предложения от столичните театри

Ако имате желание да обогатите културните си преживявания, а се чудите – къде, ето няколко предложения за театър във вторник вечер.

Поканата от Театър София тази вечер е за две американски комедии - „Олд Сейбрук” на Уди Алън и „Последният страстен любовник” на Нийл Саймън, разделени с антракт. Режисьор е Николай Поляков. Участват Николай Димитров, Лора Мутишева, Силвия Петкова, Пламен Манасиев, Мартин Гяуров , Лилия Маравиля и др.

Народният театър предлага на вашето внимание моноспектакъла на Валентин Ганев „Контрабасът“, от Патрик Зюскинд. 19.30 ч., Сцена на четвъртия етаж.

В Театър 199 по същото време започва авторският спектакъл на Нина Димитрова „Шинел“, с участието и на актьора Стелиан Радев.

В НАТФИЗ днес ще има две представления.

В учебния куклен театър от 19 ч. ще се играе постановката „Музиката в моите ръце“ -един спектакъл, изпълнен с радостта от творческото преоткриване на възможностите на човешката ръка да създава образи, да изразява емоции, да внушава мисли и идеи. Актьорите изразяват идеите и действието чрез ръцете си, оцветени в различни багри.

В зала 202 А от 19 ч. ще се състои Вечер на класа на проф. Ивайло Христов.

С новата си премиера Балет "Арабеск" ви гарантира, че "Пепеляшка" е спектакълът, който ще си спомняте дълго време, който завладява и очарова с много смях и изненади, поднесени от хореографа Мариана Крънчева Към всичко това - и ефектната сценография на Екатерина Енева, красивите костюми на Цветанка Петкова-Стойнова и магическата визия на Никола Налбантов.