Бащата на Хайди Клум снимал раждането на децата й

Пред Таймс, топмоделът разказа как възпитава децата си

Хайди Клум е горда, че разполага с видео от раждането на всичките си три биологични деца: Лу (5),  Джон (8) Хенри (9).

Оказва се, че операторът заснел процеса на появата на бебетата е родния баща на супермодела - Гюнтер.

Това разкри 41-годишната знаменитост в скорошно интервю пред Таймс.

На въпроса защо е помолила баща си да улови момента на раждането на внуците си Хайди отговаря така:

"Искам това видео да остане като спомен за децата ми. Ако те не искат да го гледат, могат просто да хвърлят записа, но аз им давам възможност за избор. Исках по време на раждането Сийл да е близо до мен, не исках да се разсейва със снимането. Затова се сетих, че може да помоля татко да снима раждането на внуците си. За него това не беше проблем, аз съм негово дете. Той ме е създал"- казва още Хайди.

Моделът споделя още, че никога не оказва натиск върху децата си и не налага мнението си, прави го за  да ги научи да направят свой избор, да вземат решенията сами и да носят отговорност за тях. Според красавицата този подход към възпитанието е най-правилният.

Освен това, предоставяйки право на избор на децата спомага да ги опознаем по-добре, да разберем  техните интереси и цели. "Те се занимават с футбол, гимнастика, планират да се научат да свирят на пиано. Те имат много хобита, но искам да си имат свободно време и да прекарат едно нормално детство, " казва още Клум пред Таймс.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен