"Разбъркай го – да се оправи" премина под аплаузите на публиката в Каварна

Мисия Каварна

06-05-2015, 10:19

Снимка:

Община Каварна

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пирамидата в Каварна бе разтресена от Конкурент

Pretty Maids пристигнаха за концерта си в Каварна

На 6-ти май Каварна празнува

Новият комедиен спектакъл "Разбъркай го – да се оправи" изправи каварненската публиката на крака. Постановката бе представена тази вечер в препълнената зала на НЧ „Съгласие – 1989“. С него стартира празничната програма по случай празника на град Каварна.
„Забърканото“ представление включва елементи на сатира, комични и драматични ситуации, които се преплитат с майсторското танцовото изкуство на момчетата и момичетата от  трупата "Нешанъл Арт", под режисурата на Влади Въргала.
Завладяващият  спектакъл задава актуални за днешното време въпроси като, дали любовта или парите са по-силни... „Всичко е пари" или „Всичко е любов" и възможен ли е бракът по любов? Със замах историята сменя ролите на двата пола и превръща мъжете в жени, като им отнема силите, за да ги размени. Водещи в сюжета са двата контрастни образа на Крилатия и Рогатия, които слизат на земята заради един облог.
Празничната програма ще продължи  на 6 май, като първи на сцената на площада ще се качат танцьорите от ФТА „Бизоне“ в 10.30 часа, след което ще се изявят музикантите от сръбската формация Ундърграунд Салиевич. Водещи на събитието ще бъдат Влади Въргала и Кофе Бабоне.
Празникът ще закрие датската хеви метъл група Pretty Maids, която ще събере феновете на рока на централния площад на Каварна. Концертът ще започне в 20.00 часа.