Любо Пенев и Методи Деянов ще участват в ШЛ по минифутбол

Шампионска лига - София стартира на 23 май и ще продължи два месеца

През месеците май и юни, за първи път в България, ще се проведе футболен турнир Шампионска лига - София.  Регламентът е базиран на най-популярния и обичан футболен формат в света - Шампионска лига. Желаещите да се включат в турнира, ще имат тази възможност до 16 май 2015 година.

Интерес към турнира вече потвърдиха ветераните от ЦСКА – в това число Любо Пенев и Методи Деянов, които с нетърпение очакват да премерят сили с  аматьорските отбори.

Шампионска Лига-София ще стартира на 23 май и ще продължи 2 месеца, като срещите ще се провеждат всеки уикенд на най-новото и модерно спортно съоръжение в София – “Спорт С Арена”, специализирано в минифутбол.

Турнирът ще събере 32 отбора, разпределени в 8 групи по 4 отбора, играещи по два мача помежду си. Отсъждането ще бъде поверено на професионални съдии и делегати на всяка среща.

Шампионите ги очакват много предметни и парични награди - купи, медали, специални подаръци , както и възможността за участие на първите 3 отбора в редица международни турнири, представляващи България.