Топ 5 на сексуалните фантазии на мъжете

Животът

08-05-2015, 18:03

Снимка:

pixabay.com

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Осъдиха непълнолетен за секс с малолетна

15 години за секс на плажа (ВИДЕО 18+)

Оралната любов е често най-желаната фантазия

Същността на мъжките сексуални фантазии се крие в това, че те премахват границите и позволяват на мъжа да си представи ситуации, които се случват рядко или никога в реалния живот. Това дава възможност на силния пол да изследва дълбините на своите желания и да експериментира със съзнанието си, пише "Сънди Уърлд", цитиран от БТА.

Секси заповеди за незабравимо прекарване в леглото. Оралната любов е често най-желаната фантазия на мъжете, допълва "Сънди Уърлд". Сред копнежите на силния пол е не само оралното задоволяване на мъжа, но и позата 69, при която партньорите взаимно си доставят удоволствие. Това е и перфектният начин да се разчупи рутината в леглото и да се възроди страстта и сексуалното желание в една дълга връзка. Жените много добре знаят, че мъжете обожават оралната любов. Затова му я дайте и няма да останете разочаровани, а положените усилия ще ви бъдат отплатени, съветва "Сънди Уърлд".

В един или друг етап от живота всеки мъж си е мечтал за тройка с още 2 секси момичета, а някои си мечтаят за това цял живот. Често дамите, които участват в половия акт, се отдават на ласки една към друга пред погледа на партньора си.

Изненадващо, но в челната тройка на най-бленуваните секс фантазии е изневярата. Да правиш секс с някой друг зад гърба на половинката си може да бъде едно вълнуващо преживяване, защото е недостъпно и забранено удоволствие.

Силният пол е обсебен от женските гърди и буквално иска да прави любов с тях. Дами, това е една фантазия, лесна за изпълнение. Експериментирайте с различни пози, докато намерите най-приятната за вас.

Друга фантазия на мъжете са доминиращите жени. По-възрастните дами обикновено са с повече опит и по-необуздани в леглото. Силният пол често копнее за жена, която ще разкъса дрехите му, ще поеме инициативата и ще го превърне в нейна секс играчка.