Двама с БМВ-та пратиха четирима в болница

Крими

10-05-2015, 13:13

Снимка:

Varnautre.bg/Архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

И двамата шофьри са на по 21 години

Двама 21-годишни шофьори на  „БМВ” предизвикаха катастрофи с ранени вчера в областта, съобщиха от полицията.

Около 17 часа, между Асеновград и Смолян, лек автомобил „БМВ” излязъл вляво извън пътя и се блъснал в спрял за престой лек автомобил „Опел” с кърджалийска регистрация и паркиран зад него лек автомобил „Мерцедес” със старозагорска регистрация. 53-годишният шофьор на „Опел”-а и 51-годишна пътничка на задната седалка, които по време на удара били в колата, са настанени в болница в Пловдив. „БМВ”-то е управлявано от 21-годишен младеж от Асеновград, който е тестван с дрегер за алкохол и резултатът е отрицателен.

По първоначални данни, причините за катастрофата са движение с несъобразена скорост и загуба на контрол.

Около 21.30 часа същата вечер е настъпило ПТП и с друго „БМВ”. На изхода на село Ръжево Конаре в посока главен път Пловдив – Карлово колата преминала през лентата за насрещно движение и излязла вляво извън пътното платно. С нея се придвижвали четирима младежи от село Бегово – две 21-годишни момчета, единият от които водачът и две 19-годишни пътнички.

 Момичетата са откарани в болница за оказване на спешна медицинска помощ. Няма данни за употреба на алхол от страна на шофьора. По случаите са образувани досъдебни производства.