Времето във вторник

Животът

11-05-2015, 12:59

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Когато слънцето се събужда ... (галерия)

Когато слънцето рисува (галерия)

Е, поне не би трябвало да вали

Във вторник се очаква слънцето да изгрее само сутринта за кратко и след това чак около 18 ч. През останалото време ще се спотайва някъде зад облаците. Това обаче можем да възприемем като добра новина. Слънчево за добро утро, мрачно докато сме на работа и след това отново приканващо за разходка – доста приятно, нали?

Температурите ще бъдат малко по-високи от понеделник – между 10 и 19 градуса, но все пак няма да ни позволят да излезем без връхна дреха. А вече толкова ни се иска. Вероятността за валежи не е висока, най-много 31%, а бурите са 0% възможни, според прогнозата на sinoptik.bg. И все пак ще е влажно, облачно и леко ветровито.

Ентусиастите, които обичат да посрещат изгрева, да бъдат на позиция точно в 06:08 ч. Продължителността на деня ще бъде 14 часа и 30 мин., а любителите на залеза могат да му се порадват в 20:38 ч.

Тези, които следят фазите на луната, трябва да знаят, че тя е намаляваща. Това за мнозина означава подходящ момент за диета. Знакът, в който се намира нашият спътник, е Риби, а осветеността е 40%.