Замбиец ще лежи 15 години за секс с кравата на брат си

Осъденият „очаровал” кравичката с „вълшебни” листа

Съд в африканската държава Замбия осъди на 15 години затвор фермер за зоофилия. Според Замбия Дейли Мейл, 73-годишният Вегреса Симпанзе е заловен на местопрестъплението докато упражнявал сексуално насилие над кравата на брат си.

По време на съдебното заседание, Жералд Симпанзе разказа как е намерил своя роднина при тези отвратителни обстоятелства. Според него, всичко това се случило миналия понеделник сутринта, когато отишъл да пасе стадо крави.

На пасището, той оставил стадото и отишъл да събере няколко кочана царевица и когато се върнал, заварил брат си Вегреса зает да се съвокуплява с неговата крава. Хванатият на калъп с крава мъж предложил подкуп на брат си, за да "забрави" за инцидента, но той отишъл в полицията, която конфискувала кравата за ветеринарна инспекция.

При прегледа във вагината на животното е открита ДНК на подсъдимия. Освен за содомия, човекът е обвинен и в магьосничество. Твърди се, че в джобовете му са намерени магически листа, с която той е "очаровал" кравата. В защитата си, ответникът казал само, че е обладан от демон от 1972 г., и това била една от проявите на обсебването.