Кой ще надделее в сряда – слънцето или облаците?

Животът

12-05-2015, 17:07

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Когато слънцето се събужда ... (галерия)

Облаците като вдъхновение (Галерия)

Пригответе се за приятни летни пемператури

След лекото затопляне, което ни зарадва във вторник, то срядата се очертава доста интересна от към метеорологични условия. На 13-и май очаквайте „ожесточена борба“ между слънцето и облаците. И не се подлъгвайте от сутрешните лъчи, които могат да Ви събудят. Надмощието на слънцето ще е само в ранните часове. След това обаче облаците ще се опитат да вземат господстваща роля. Е, бъдете спокойни – топло ще е, така че и със и без слънце, пригответе се за приятни летни температури. Градусите ще са около 24, според прогнозата на sinoptik.bg

Добрите новини не свършват до тук. Приятни температури, слънце, облаци за разнообразия, а дъжд и вятър няма да има. Какво повече му трябва на човек?

Някои биха казали „приятен и слънчев ден“. Е, слънцето ще изгрее в 06.06 ч., а дали денят Ви ще е приятен – зависи само от Вас (дано шефовете не са прочели някоя прогноза за буреносни облаци). Но каквото и да се случи в деня през сряда, който ще е цели 14 часа и 32 минути, знайте, че и той има край. А краят на светлата част на 13-и май ще е точно в 20.39 ч.

Ако имате проблеми със заспиването и обичате да броите овци или звезди, то второто ще може да го направите през нощта, когато луната е в намалаяваща фаза. И като споменахме звезди – то те ще са в знака на зодия Риби, така че може да смените овцете с рибки.