Кой лъже за бройката?

Животът

12-05-2015, 23:23

Снимка:

pixabay.com

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Любовно пътешествие около света (галерия)

До 10 в леглото било приемливо и за жените, и за мъжете

Кой лъже за бройката на партньорите си и искат ли да бъдат заблудени, за да се чувстват по-спокойно. Проучване сред 1000 души сочи, че до 10 души в леглото било приемливо.

Ако броят им е по-малко обаче, 100 на 100 става въпрос за неопитен любовник или любовница. 50% от жените приемат за нормално, ако партньорът им е правил секс с 10 партньорки. 46% от мъжете дали същия отговор съответно за дамите си. Около 11 на сто от анкетираните жени смятат, че идеалната цифра варира между 10 и 30 сексуални половинки. Същото число искат да чуят 10 на сто от мъжете.

Само 3% от участниците биха останали доволни, ако разберат, че партньорът им е имал интимни отношения с повече от 30 души. Не всички обаче искат да са наясно с подобна информация. 35% от жените настояват да знаят цялата истина за миналото на човека до тях, но 65% не държат да научават точно това.

Мъжете в по-голям процент не се вълнуват от бройката на половинките си. От друга страна силният пол е този, който изпитва по-голямо желание да се похвали с цифрата. Музикантът Мик Джагър е един от примерите за това. Той разгласи на света, че е спал с 4000 жени. Но рекордът все още е в ръцете на известния холивудски прелъстител Уорън Бийти, който бил ощастливил 12 000 жени. Актьорът Ръсел Бранд наскоро се похвали, че спи с поне три жени на ден. Известните дами в шоубизнеса, колкото и да са отворени към всички теми, рядко издават тази информация пред обществото.