Добро утро, София!

Животът

13-05-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Какъв би бил животът без електричество?

Здравейте, ранобудници! Наспахте ли се? Е, и да не сте време е работният ден да започна, а за тези, които ще се излежават – приятна почивка. 

Ако искате да започнете деня с усмивка, то погледнете навън. Надяваме се да е слънчево при Вас, но знайте, че така ще е само в ранни часове. Като цяло през деня ще има борба между слънцето и облаците, така че внимателно подберете облеклото си.

Не е за вярване, но днес от към празници е кът! Все пак ако сте решите да празнувате – не забравяйте, че е сряда! А какво по-хубаво от това – вече сме преполовили работната седмица.

А замисляли ли сте се какъв би бил работният Ви ден или ежедневието без електричество. Е, и да не сте, то може да го усетите, ако попадате в някои от софийските райони, където няма да има ток днес.

Комбинацията – липса на ток и липса на вода е убийствена – буквално! Но сме длъжни да Ви предупредим, че и това може да стане. Не друго, но от „Софийска вода“ са решили да оставят няколко квартала без вода, като най-страшно ще е положението в „Хаджи Димитър“, където кранчетата ще останат сухи за цели 12 часа. Дано само да имате ток, ако живеете там.

Е, с ток или без, с вода или без, едно е важно – усмихвайте се! Намерете подов да бъдете щастливи и доволни от живота си!

Екипът на Sofiautre Ви пожелава приятна сряда!