Добро утро, София!

Животът

14-05-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Selah Sue представя новия си албум в „Универсиада”

Много мина, мъничко остана

Добро утро, софиянци! Как сте, останаха ли Ви сили? Вярно, измина доста време от последната пълна работна седмица, нормално е да сте изгубили тренинг. Но нека се въоръжим с още малко търпение, защото „много мина, мъничко остана”.

С празници днес отново не можем да Ви зарадваме, вече втори ден е пълна суша. Затова пък от „Софийска вода” обещават кранчетата да текат навсякъде, с изключение на кв. "Илиянци". Дали му се вижда краят на сухия режим? Е, нека не се радваме предварително, не се знае какво ще ни донесе утрешният ден.

Кранчетата може и да текат, но крушките няма да светят в цели 15 квартала. Добрата новина е, че прекъсванията ще приключат до 16:30 ч. и няма да се налага отново да тичате до магазина за свещи. Е, освен ако не сте романтично настроени и не искате да приготвите изненада на половинката си. И без това днес София не е много щедра на гръмки и интригуващи събития, като изключим концерта на SELAH SUE в Зала Универсиада.

На всичкото отгоре е много възможно след края на работния ден да падне малко дъждец. Ако обаче няколко капки не Ви плашат, спокойно можете да планирате една вечерна разходка, защото времето ще е топло и приятно.

Добре де, не представихме четвъртък в най-добрата му възможна светлина, но повод за празненство, усмивки и добро настроение винаги може да се намери. Екипът на SofiaUtre Ви пожелава да се хванете за нишката на радостта още сутринта и да не я пускате през целия ден. Успешен четвъртък!