Любовник отвлече и преби 45-годишна жена

Крими

14-05-2015, 10:33

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пробация за отвличането на малката булка

Сигнала е подаден от мъж, с когото тя живее на съпружески начала

Мъж отвлече и преби 45-годишна жена, съобщават от полицията.

На 13 май около 17.00 ч. в Районно управление – Поморие е получено съобщение от 46-годишен мъж от Долни Чифлик, област Варна за това, че живеещата с него на съпружески начала 45 годишна жена от Долни Чифлик е лишена противозаконно от свобода от мъж, придвижващ се с лек автомобил „Тойота Авенсис”, със софийска регистрация, пътуващ от Бургас към Варна.

Малко по-късно лек автомобил „Тойота” е спрян от полицейски служители и съпроводен до Районно управление – Поморие за изясняване на случая.

Установено е, че 45-годишната жена се срещнала ден по-рано в София със свой познат – Т.Ц., 43 годишен от Козлодуй,  с когото имала интимни отношения. Той  я поканил на гости при родителите си в село  Белимел, обл. Монтана. След като вечеряли, Т.Ц. се ядосал на непрекъснатите обаждания от роднини на жената, при което й отнел телефоните, нанасяйки й побой и оказвайки й психически тормоз. На следващия ден двамата тръгнали от селото към София с обещанието Т.Ц. да прибере 45-годишната жена във Варна. Пътувайки по автомагистрала „Тракия”, жената успяла да телефонира на мъжа, с когото живее на съпружески начала, а той от своя страна алармирал полицейските служители. Т.Ц. е задържан за срок от 24 часа. По случая в Районно управление – Поморие е образувано досъдбно производство.