Добро утро, София!

И тази седмица отлетя

Добро утро, софиянци! Как сте? Наспахте ли се? Надяваме се, че да, защото днес е петък и е време за купон. Да, отметнахме и тази седмица.

Утрото е слънчево, температурите обещават да се погрижат за добро Ви настроение и да бъдат високи през целия ден. Е , няма да Ви лъжем, има вероятност по някое време да останете без ток, а ако живеете в  „Крива река” или „Центъра”, може и кранчето Ви да пресъхне за известно време. Но всичко това ще се случва през деня, когато вероятно ще бъдете на работа, а и това са си бели кахъри, както се казва. Не бива да позволявате нищо да Ви намръщи.

И за да подсилим петъчното настроение, ще Ви съобщим, че днес най-после има празници. При това не един. На 15-ти май честваме Световния ден на климата. Е, това по-скоро е повод да се замислим за климатичните промени и щетите, които нанасят те, отколкото за празнуване. Ако се чувствате ангажирани с тази тема, нека Ви съобщим, че от 18 ч. се организира Поход за климата, който тръгва от „Попа”. Посланието на похода е „Времето е сега и хората сме ние!”

На 15-ти май отбелязваме и Международния ден на семейството. Е, събитието по този повод ще трябва да си го организирате сами. А тези, които са далеч от своите близки, но имат настроение да се забавляват, могат да се възползват от нощния живот на София.

На истински качествен концерт Ви канят НДК и група Акага. Елитните музиканти подготвят шоу с най-големите им хитове, като са поканили и редица гостуващи изпълнители - Ясен Велчев и Калин Вельов, Графа, Дичо, Майкъл Флеминг – Lexus и др.

Е, това са нашите предложения. Надяваме се те да Ви допадат. Екипът на SofiaUtre Ви пожелава усмихнат и щастлив петък!