17-годишната щерка на Майкъл Джексън се сгоди? (СНИМКИ)

След като прекара дълго време в рехабилитационен център, Парис демонстрира перфектна форма и дух

Хитри папараци забелязаха годежен пръстен на безименния пръст на лявата ръка на дъщерята на легендарния певец Майкъл Джексън.

17-годишната Парис и нейното гадже, 18-годишният футболист Честър Кастелоу, бяха изловени докато излизат от кафене с чаши шейкове в ръка в Лос Анджелис.

Бдителните папараци веднага забелязали годежния пръстен, въпреки многото бижута и дрънкулки на звездната наследница отбелязва, The Daily Mail.

Ако младите хора са наистина сгодени и планират да минат под венчилото, Парис ще трябва да получи благословията на чичо си, брат на покойния крал на попа Джърмейн Джексън. Той отказа коментар относно годежа на младата си племенница но няма нищо против любовта й на тази възраст, вярвайки, че любовта "е за всички възрасти".

 

В последно време Парис Джексън видимо се е променила. В пресата дори се появиха слухове за евентуална бременност на момичето. Освен промяната в нейната фигура съмнения за бременността й добави и фактът, че тя внезапно спря употребата на алкохол.

Преди две години името на Парис Джексън се появи на страниците на таблоидите по трагичен повод. На 5-ти юни тя бе приета в болница в Лос Анджелис, след като се опитала да се самоубие.

15-годишната по това време дъщеря на Майкъл нарязала китките си в опит да сложи край на земното си съществуване. Майката на момичето, Деби Роу, потвърди, че дъщеря й е в болница след опит за самоубийство. Носеха се слухове, че младата Джексън решила да предприеме тази стъпка заради преследването на медиите, а в допълнение, е била в депресия заради проблеми в училище и конфликти между членовете на семейството.

По-късно, се появи версията, че Парис трудно преживява смъртта на баща си и така страда, че е взела решение за самоубийство. Твърди се, че по време на спор с роднини тя е казала, че би искала баща й да е до нея, защото би я разбрал. "Мисля за него всеки ден и го викам" казала Парис в пристъп на откровение пред адвоката си.

"Парис е убедена, че никой в семейството не я разбира, тя се чувства изолирана и самотна" разказа близък приятел на семейство Джексън. Положението се влошава от факта, че преди смъртта на баща си Майкъл Джексън тя едва познаваше неговите роднини.

В резултат на тези събития, майката на Парис и баба й Катрин Джексън решават да изпратят младата дама в интернат за трудни тийнейджъри за рехабилитация.

По тяхно мнение, възможностите на институцията позволяват  точно да се определи психическото й състояние и да се предприемат действия, ако е необходимо. В интернатът Парис няма да има достъп до интернет и медийни източници, които могат да покажат негативна информация за нея или за покойния й баща.

Малко след като щерката на Майкъл показа, че вече е в перфектно физическо и ментално здраве, тя потвърди и връзката си с Чет, публикувайки сладурски снимки в социалната мрежа.