Броени дни до старта на царския турнир в Албена

Спорт

19-05-2015, 15:36

Снимка:

© Dobrichutre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Турнири по тенис за царската купа в Албена

Международната надпревара е под егидата на Симеон Сакскобургготски

Шампионите и вицешампионите в международните турнири по тенис “Royal cup” за деца до 9, 10, 11 и 12 години в Албена ще получат едни от най-хитови модели смартфони, съобщи спортният мениджър на курорта Руслан Йорданов, който е и директор на турнира.

Мобилен оператор стана официален партньор на първото издание на „Царската купа”, която ще бъде под егидата на Симеон Сакскобургготски и семейството му. Състезанието ще се проведе от 26 до 28 юни 2015 г. на кортовете на тенис център „Калиопа”. Домакините ще връчат и красиви купи на първите трима във всяка възраст, на които ще бъде герба на Александровското огърлие. Всички участници ще получат поздравителен адрес от Н.В. Цар Симеон II. Турнирите са открити и не носят точки за националната и международна ранглиста. Официалната топка на турнира е предоставена от фирма Есен ООД, която е изключителен представител на Babolat за България.

Записванията стават до 10 юни на имейл iliya.atanasov@albena.bg или мобилен номер 0885 853 743. Състезатели без предварителна заявка няма да бъдат допускани до участие в състезанието, допълват организаторите.