Добро утро, София!

Животът

20-05-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

И замириса на море...

Добро утро в сряда! Надяваме се да сте се наспали и заредили с енергия! Ако тя вече е наполовина изчерпана, то презаредете с положителни емоции. А какво по-положително от това, че е сряда – преполовихме работната седмица.

В случай, че това не Ви е достатъчно, то поводи за празнуване има колкото пожелаете. Да започнем от имениците. За сериозни почерпки да се готвят всички с имената Бисер, Бисера или Наум, а ако Вие не сте от празнуващите, то мислете оригинални пожелания, а не се възполвайте от изтърканите клишета. Мислете нещо ново! Ново, защото при времето нищо няма да е ново, а ще бъде както през последните дни – слънце, дъжд и облаци. Сякаш времето не признава днешния си празник – а именно Международен ден на метрологията.

И сякаш това не е достатъно, ами 20 май е и Европейски ден на морето. Е, кажете има ли по-подходящ момент за плануване на лятната почивка? Ех, как се размечтахме за плаж, море, вълни и студени коктейли.

Но да не мечтаем много за морската вода, защото водата в София днес ще бъде кът на няколко места. И сякаш това не е достатъчно, а и 17 квартала ще останат на тъмно.

Но не унивайте! Каквито и изненади да Ви готви днешният ден, посрещтнете го с усмивка и добро настроение.

Екипът на Sofiautre Ви желае слънчева и ползотворна сряда!