Ремонтът на „Цариградско“ тече с пълна сила (снимки)

Мисия София

21-05-2015, 16:29

Снимка:

Фейсбук, Йорданка Фандъкова

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Започва вторият етап от ремонта на „Цариградско“

Ремонтите в Сoфия нямат край

Обновяват изцяло шест километра от булеварда

Полага се хидроизолация на моста на река Искър на бул. "Цариградско шосе". Съоръжението не е ремонтирано, откакто е било построено. Продължават ремонтните дейности в участъка от моста на р. Искър до Софийски околовръстен път по южното платно. Предвиждаме на 11 юни да се прехвърли движението и да се работи в северното платно. Това написа в социалните мрежи кметът на София Йорданка Фандъкова след като днес направи проверка как протича ремонтът на „Цариградско шосе“.

„Тази година реконструираме 6 км от бул. “Цариградско шосе“. Изпълнителите увериха, че работят по график и с удължено работно време. В началото на юни очакваме да приключи реконструкцията на северното платно от надлеза над бул. ”Ал. Малинов” до надлеза над бул. ”Копенхаген”. Веднага след това започва работа по южното платно на този участък“, пише още Фандъкова.

Със завършване на учебната година на начален курс започва работа по северното платно на булеварда от надлеза на бул. „Михай Еминеску” до надлеза над бул. ”Г. М. Димитров”. Ремонтираме и локалното платно в участъка от надлеза над бул. „Г. М. Димитров” до бул. ”Ал. Малинов”, стана ясно по думите на градоначалника.