Уфолог: Извънземни зомбират България от витошката си база (видео)

Общество

22-05-2015, 13:26

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Стамен Стаменов е сигурен, че те правят секс с хората и се влюбват

Извънземни имат база на Витоша. Целта им е да зомбират българите. Това заяви уфологът Стамен Стаменов в ефира на Нова телевизия. Според него извънземните целят да зомбират хората не само в София, но и в цялата страна, като използват за това специална апаратура. "В недрата на Витоша те били открили нещо изключително ценно, което все още било неизвестно за хората", смята той.

Разкопаните във Витоша тунели се използват от враждебни на човечеството космически цивилизации. Те имат апаратура и генератори и облъчват София. Изпълняват специална програма по ликвидация на човечеството. Влияят ни пагубно, категоричен е експертът.

Според него на някого българската земя му е необходима, но без нас. Многократно столичани са обявявали, че са виждали летящи чинии над Витоша. Мнозина приели това като плод на въображение. Стаменов обаче потвърди, че над някои квартали наистина летят извънземни. "Тайната на Витоша е скрита в недрата й, където нашествениците са открили нещо изключително ценно, но все още неизвестно за нас хората. Любопитно е, че Ванга също е гледала с респект към планината над София. Петричката врачка е усещала силата, която бушува в ядрата й. Дори преди смъртта си е предупреждавала, че до края на този век Витоша може да изригне и да излее гнева си така, както Везувий е помел Помпей. Учените обаче са категорични, че подобна апокалиптична картина над София е невъзможна." уточнява Стаменов.

Въпреки че Витоша действително наподобява с формата си на вулкан, всъщност планината няма такъв произход. Създала се е в резултат на засилена тектонична активност преди 80 милиона години, когато тук е имало огромно море. Витоша обаче е опасна заради високата си сеизмичност. Планината не спира да расте с всяка изминала година. Специалистите изчисляват, че ежегодно Витоша става с около 5 сантиметра по-висока. Според Стаменов извънземните се интересували от богатствата на планетата, затова голяма част от българското злато било вече изнесено.

За мистериозния военен обект Царичина специалистът твърди, че бил грешка. Изкопаният ров край селото бил просто една съвсем обикновена дупка. Въпреки това за т.нар. експеримент "Царичина", който започна в края на 1990 г. и продължи година и половина, са похарчени 130 000 лв. "Аз дадох на военните картината, която ми даде екстрасенсът Димитър Кекеменов.Тя не беше за копане край Царичина. Това, което трябваше да се обработи, е обработено. Информацията за Царичина е чиста. Службите на Израел потвърдиха, че контактьорското писмо е древно. Това е психо експеримент с човечеството. Твърде вероятно е комбиниран - от извънземна интервенция, т.е. от зомбиране от извънземни спрямо човечеството и по земна линия. Много човешко здраве отиде в Царичина. Не е изключено извънземните да са си правили шега", каза още Стаменов.

По думите му някои извънземни идват на Земята, за да правят секс. Понякога те ни посещавали просто за плътски удоволствия и това се случвало от хиляди години. Макар това да става против волята на човеците, според Стаменов често пъти тези контакти прерастват в любов.