Заедно за Таня с Ренегат

Пловдив Лайф

23-05-2015, 10:30

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Рок групи с благотворителен концерт в Пловдив

Три банди се качват на сцената на пловдивския лайв клуб "Мармалад" днес. Благотворителното събитие е инициирано от рок звездата Константин Кацаров - вокалист на група "Ренегат". Поканен е един от най-добрите тонрежисьори на Пловдив - Любен Грозев, който ще подсигури цялостен беклайн за комфорта на бандите.

"Заедно за Таня с Ренегат" - условно така е кръстен концерта, към който се присъединяват и пловдивската група MERIAN, и седемте прекрасни дами от поп-рок група D.VINE! Те за първи път от повече от година ще свирят в Пловдив, като за пръв път ще са в състав седем. А присъединяването им към ивента, е заради лично приятелство на новата вокалистка на групата с младата фитнес инструктурка Таня Лулчева.

Концертът ще стартира малко след 23 часа. Ред на бандите: Ренегат, D.VINE, MERIAN - всяка група ще представи собствено шоу, като стил, звучене и енергия със сет около 40-50 минути.Входът за концерта е 10 лв. Всички събрани приходи ще бъдат преведени изцяло по сметката на Таня Лулчева в подкрепа с борбата й срещу рака и желанието й да живее здрава и силна за всички предизвикателства.