До обяд слънце, след това дъжд

Животът

24-05-2015, 17:52

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата ще започне с бури, гръмотевици и градушки

Многото облаци свалят градусите

Облаци, вятър, дъжд и тук-там слънце. За съжаление нищо ново няма да има във времето в понеделник. Е, смело може да кажем, че вече му свикнахме.

Нека сутрешното слънце не Ви излъже – облечете се добре и се екипирайте с чадър. Сякаш вече не е нужно да Ви предупреждаваме, че ще бъде облачно и ще вали. Да, но трябва да Ви информираме, че за първи път от дни и градусите ще паднат. Да, не е с много, но максималните ще бъдат около 20, според прогнозата на sinoptik.bg. Хубавата новина е, че въпреки облаците, дъжда и по-ниските температури, то поне вятърът няма да е силен.

За всеки от нас понеделник като че ли е най-дългият ден. Това може да се окаже съвсем вярно – все пак светлата част на деня ще е цели 14 часа и 55 минути. Ранобудното слънце ще се покаже още в 5.55 часа, за да се скрие чак в 20.51 ч.

Трудно е да бъдем първенци в понеделник (поне за някои), но това няма да важи за луната, която ще бъде в първата си четвърт. Но истински лъвско ще е ако успеете да сте заредени с енергия и желание за работа в първия работен ден. Това може да не е чак толкова трудно, като се има предвид, че денят ще е подвластен на знака Лъв.