Добро утро, София!

Животът

25-05-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Понеделнишка революция

Наспахте ли се? И да не сте – ставайте! Ето че и 22-та работна седмица започна. Вярно, винаги може да направите една понеделнишка революция и да откажете да станете, но едва ли ще има някакъв резултат. Все пак подобно мероприятие на днешния ден може да има само в Аржентина, където празнуват Деня на майската революция. Но все пак е празник, с който може да се извините за отсъствието си на работното място.

Ако с празник няма да може да се измъкнете, то оправдайте се с липсата на вода. А такава наистина ще има в цели пет квартала. Може да стигнете и по-далеч в лъжите само и само да отървете някой ангажимент. Добра идея е да кажете, че сте заседнали в асансьора. Спокойно, номерът може и да мине, защото и на тока на му се работи в понеделник и ще спре в цели 10 квартала. Ако все пак успеете да станете сутринта и сте решили да стигнете до работното място, то знайте, че утринта ще е слънчева и приятна за разлика от следобеда, когато ще вали…отново.

Напук на времето, водата, тока, досадните колеги или бутаницата в градския транспорт, екипът на Sofiautre Ви пожелава страхотен старт на работната седмица. Нека тя бъде изпълнена с много усмивки и положителни емоции!