Жана Бергендорф с приз за дебют

Арт и Стил

25-05-2015, 14:30

Снимка:

БГ Радио

Автор:

БългарияУтре

Всичко от Автора

На Годишните музикални награди на БГ радио червенокоската представи "Невъзможни сме сами"

В навечерието на празника на българската писменост и култура на пищна церемония на централния площад „Георги Измирлиев” в Благоевград бяха връчени Годишните музикални награди на БГ радио, които зарадваха много артисти от родната музикална сцена. В най-оспорваната категория „БГ Дебют 2015” призът грабна победилтелката от втория сезон на X Factor Жана Бергендорф.

„Мечтаех да получа точно това признание, защото тази награда се получава само веднъж в живота. Благодаря на феновете за цялата подкрепа и на Саня Армутлиева за възможността да работим заедно”, коментира развълнувана Жана Бергендорф.

След получаването на приза певицата взриви публиката с изпълнението на новото си парче „Невъзможни сме сами”, което още на втората седмица след премиерата си се изкачи до трета позиция в официална класация на българските песни. Колегите й от „Вирджиния рекърдс” Pavell & Venci Venc’ изпълниха хита си „Единствената” заедно с Моисей, който изненада публиката с дъбстеп вариант на „Девойко мари хубава”.

Завладяващ беше и дебютът на Михаела Маринова на сцената на годишните музикални награди, която изпя за първи път на живо самостоятеления си сингъл „Стъпка напред”. През юни феновете на финалистката от третия сезон на музикалното риалити X Factor ще могат да видят и клипа на парчето й, а скоро и почитателите на Pavell & Venci Venc’ ще се радват на нова колаборация между тях и други двма артисти на „Вирджиния рекърдс”.