Шест квартала остават на сухо във вторник

Животът

26-05-2015, 17:54

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Намаляват тавана на цената на водата

15 квартала остават без топла вода

Редица централни улици също ще бъдат без вода

Е, просто няма край. Чудим се как не им омръзна от „Софийска вода“ всеки ден да спират водоподаването в столицата. За пореден ден вода няма да има в шест столични квартала.

Почти дванадесет часа жителите на квартал „Горубляне“ ще останат на сухо. От девет сутринта до девет вечерта вода няма да има по улиците:  оадресите: Самоковско шосе, Абагар, Инж.Георги Белов от № 21 до ул.Самоковско шосе, Цветна градина № 1, 1а, 3, 5, 8 и жк.Експериментален

В ж.к. „Редута“ безводието ще е от 12.00 до 19.00 ч, но само по улица „Юндола“ от ул. „Иларион Драгостинов“ до ул. „Велчо Атанасов“.

И в квартал „Драгалевци“ ще има улица останала на воден режим. От 09.30 до 14.30 часа вода няма да има по улица „Захари Зограф“ от ул. ‚Крушова градина“ до ул. „Свети Горазд“.

Подобна съдба ще сполети и блок 6А в кв. „Овча Купел“, но само за два часа – от 13 до 15 часа.

По-сложно ще е положението в Княжево. От 10.00 до 18.00 часа вода няма да има по следните адреси: ул. „Кореняците“ от ул. „Княжевска“ до ул. „Боженци“, ул. „Звездица“ от ул. „Боженци“ до ул. „Войводина могила“, ул. „Войводина могила“ от ул. „Звездица“ до пл. След село, ул. „Евлия Челеби“ от пл. Сред село до ул. „Лазарополе“.

Отново от 10 часа, но този пък до 16.00 ч., и не в кв. „Княжево“, а в „Манастирски лидави“ водата ще бъде спряна. Там засегнати ще бъдат всички, които живеят по тези адреси: ул. „Родопски извор“ от №64 до ул. „Мур“, ул. „Мур“ от №30 до ул. „Родопски извор“, ул. ‚Без име“ от ул. „Мур“ до ул. „Пирин“.

Редица централни улици и булеварди също няма да бъдат пощадени. От 12 до 17 часа вода няма да има по улица „Екзарх Йосиф“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „11-ти Август“.

Същата участ ще сполети и адресите по улица „Веслец“ от ул. „Св.Св.Кирил и Методий“ до ул. „Поп Богомил“, но от десет сутринта до 14 часа.

Централният булевард „Христо Ботев“ също ще е на сухо, но само в карето между улиците „Патриарх Евтимий“ и „Солунска“. Безводието, което ще трае от 10 сутринта до десет вечерта, ще има и по улица „Неофит Рилски“ между бул. „Христо Ботев“ и бул. „Витоша“, както и ул. „Уилям Гладстон“ между бул. „Христо Ботев“ и ул. „Самуил“.