Добро утро, София!

Животът

27-05-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Да събудим детето в нас

Ставай, време е за училище! Фраза, която многозина от нас отдавна не са чували, а някои вече пък редовно я произнасят по адрес на наследниците. Е, да всички искахме бързо да пораснем, но определено не очаквахме всичките тези задължения, отговорности и работа. Важното обаче е да не губим детето в нас. А то, милото, днес има празник. 27 май е Ден на детето...вярно в Нигерия, но какво пречи и ние да попразнуваме малко.

Без значение дали Вие сте малчугана в семейството или пък сте родител на малки ангелчета важното е да има ред и дисциплина. Пък било и само на местно (семейно) ниво. Прекрасен момент да почерпите малко ноу-хау от Полша, където днес празнуват Ден на местното самоуправление.

Е, всичко е въпрос до практика! Но какво е тя без малко теория. Затова залягайте над книгите, пък току-виж „попиете“ нещо. Спокойно може да заложите на някоя руска класика, което ще е дота тематично като се има предвид, че днес в Русия и Киргистан празнуват библиотекарите.

Ако действително решите да почетето, то трябва да го направите на цлънчева светлина. Тук обаче може да срещнете затруднения, защото хем няма да има слънце, хем няма да има и ток. И като сме почнали да знаете, че и водата ще е кът.

Но стига с неприятните новини. Знаем, че никой не обича да бъде наставляван, но имаме предложение – забравете задълженията и проблемите, вземете любимата детска книжка и й се насладете! Дано тя Ви зареди с положителни емоции. Ако – не, намерете друг начин, за да бъде усмивката постоянно на лицето Ви. Екипът на SofiaUtre Ви го желае от все сърце!