Иглесиас баща и син пяха за любов в "Арена Аремеец"

София Лайф

27-05-2015, 11:09

Снимка:

facebook.com/julioiglesias

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хулио Иглесиас с изненада за българските си фенове

72-годишният Хулио-старши бе у нас за шести път

Публиката в зала "Арена Армеец" притихна, за да се наслади на романтиката и нежността в песните на латинозвездата Хулио Иглесиас, предаде репортер на БГНЕС.

И на шестия си концерт у нас 72-годишният певец завладя своите почитателите с нежен, но в същото време силен и изключително запазен глас. Хулио Иглесиас излезе на сцената близо час след началото на шоуто, което започна с изпълненията на първородния му син Хулио Иглесиас – младши. "Радвам се, че отново съм в София. Пял съм пред вашите майки, бащи, баби и дядовци. Благодаря ви за тази вечер", каза певецът пред публиката, с която сподели първите си спомени от България и фестивала "Златният Орфей". Като един истински мачо през цялото време той не спря да говори и за жените и любовта.

В залата, която събра истинските почитатели на Хулио Иглесиас, прозвучаха хитови парчета като "Moralito", "Amor", amor", "A media luz", "Crazy", "Abrazame", "Manuela". Освен тях обичаната от няколко поколения звезда изпълни евъргрийни и пя в дует със своя наследник. Не по-малко впечатляващи бяха красивите беквокалистки и талантливият тромпетист в бенда. Концертът разчиташе също така на най-добрата техниката, озвучаване и осветление.